Ταβέρνα Earino

100% Γνήσια Κρητική Κουζίνα

Certified Cretan Cuisine

100% Κρητική Παραδοσιακή Κουζίνα

Παραδοσιακές κρητικές γεύσεις όπως το αντικριστό, το ψητό στον ξυλόφουρνο, τα μακαρόνια με ανθότυρο, οι χοχλιοί μπουμπουριστοί, το σφουγγάτο με χόρτα, το κρητικό λουκάνικο, οι ασιτιανές αγνόπιτες και τα πιταράκια με μυζήθρα και μέλι είναι μόνο λίγα από τα πιάτα που μπορείτε να δοκιμάσετε στην ταβέρνα μας.

Τα φρέσκα ντόπια κρέατα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, για τα οποία φημίζεται και η ευρύτερη περιοχή, το ελαιόλαδο, το μέλι, τα λαχανικά και τα χορταρικά που χρησιμοποιούμε – πολλά από αυτά δικής μας παραγωγής – εγγυώνται από μόνα τους ένα άριστο αποτέλεσμα. Και, όταν όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος από τις συγχωριανές μας μαγείρισσες την Κατερίνα και τη Μαρία τότε το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι απολύτως σπιτικό. Στον προαύλιο χώρο του ξενώνα μας με τη φαντασμαγορική θέα θα βρείτε το καφενείο μας. Εδώ τις όμορφες ημέρες μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας, τον καφέ και το γλυκό σας ή και γιατί όχι να πιείτε και την ρακί σας μαζί με κάποιο τοπικό μεζέ.

100% Αγνά Τοπικά Προϊόντα

Extra Παρθένο Ελαιόλαδο

Επιλογές για Vegan & Vegetarian

Ντόπια Υλικά & Κρητικές Συνταγές

Τηλέφωνο Κρατήσεων

(+30) 2810.861528

Κάντε κράτηση στην ταβέρνα μας

Σημ.: Μετά την αποστολή αιτήματος κράτησης, θα επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα  και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το αίτημά σας, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας